Řízení služeb ve vybrané neziskové organizaci - Broukalová, Marie (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce byla zaměřena na analýzu Poradenského centra při Svazu neslyšících a nedoslýchavých z hlediska procesu a kvality poskytování služeb. Nejprve byla nastudována odborná literatura, ze které byly získány potřebné informace, a poté následovalo zpracování praktické části, kde bylo představeno centrum, zhodnoceno financování a provedeno dotazníkové šetření a vyhodnocení a následně shrnuta a navrhnuta na zlepšení.
Management services in selected non-profit organization
Keywords: Neziskový sektor; nezisková organizace; služby; Řízení vztahů se zákazníky - Customer Relationship Management; non-profit sector; non-profit organization; public services; Customer Relationship Management