Dobrovolníci a sociální služby v Písku - Posekaná, Radka (Jihočeská univerzita, 2009)
Informovat o sociálních službách v Písku, které využívají dobrovolníky. Zjistit kolik sociálních služeb v Písku využívá dobrovolníky a jaké na ně má požadavky. Zmapovat, co organizace dobrovolníkům poskytuje a jaká je představa organizace o ideálním dobrovolníkovi.
Volunteers and Social Services in Písek
Keywords: sociální politika; sociální stát; občanská společnost; dobrovolnictví; dobrovolnická centra / dobrovolnické organizace; sociální služba; social policy; social state; citizen society; volunteerness; volunteer centre / volunteer organizations; social service