Ověření návrhu objemového posilovacího programu pro muže\\ - Pokorný, Jan (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato práce je zaměřena na sestavení a následné ověření účinnosti objemového tréninkového plánu a zároveň informuje o základech kulturistiky jako sportovního odvětví. Práci lze selektovat na tři části. První část pojednává o všeobecných principech a zákonitostech posilovacího procesu. Druhá část se zaobírá vlastním sestavením objemového tréninku a třetí část testuje jeho účinnost, získává hodnoty a zabývá se závěrečným hodnocením.
Composition and checking of effectivity of the volumic training schedule for men
Keywords: Tréninkový program; tréninková jednotka; výživa; regenerace; tréninkové vybavení; tréninkové metody a principy; cviky; testování.; Training schedule; training entity; nutrition; regeneration; training equipment; training methods and principles; exercices; testing procedure.