Znalosti studentů Pedagogické fakulty vzhledem k jejich postoji k drogové problematice - Bouchnerová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem práce je poukázat na důležitost vzdělávání budoucích pedagogů v oblasti drog a drogových závislostí. V teoretické části jsem se zaměřila na drogy obecně, jejich výčet, popis účinků, zneužívání, závislostí a na systém prevence a péče v České republice. V praktické části jsem pomocí dotazníků zjišťovala znalosti a postoje studentů Pedagogické fakulty k drogové problematice. Na základě dotazníkového šetření jsem předložila shrnutí a několik témat k zamyšlení.
Knowledge of Student's of Pedagogical Fakulty According to their Attitude to Drug's Topic Problem