Diskriminace na trhu práce - Kubešová, Klára (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem bakalářské práce s názvem Diskriminace na trhu práce, je zjistit a popsat nejčastěji se vyskytující formy diskriminace a s tím spojenou legislativu České republiky a Evropské unie.
Discrimination in the labour market
Keywords: diskriminace; trh práce; rovné příležitosti; právo; discrimination; labour market; equal treatment; law