Management ve veřejné a soukromé správě - Trmalová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem diplomové práce je zhodnocení a komparace managementu ve veřejné a soukromé správě a stanovení návrhů vedoucích k jejich rozvoji.
Management in the public and private administration
Keywords: management; veřejná správa; soukromá správa; sociální služby; management; public administration; private management; social services