Řízení vybraných logistických činností ve firmě Agrozet České Budějovice a.s. - Novák, Petr (Jihočeská univerzita, 2008)
Cíl práce: Navrhnout a zhodnotit nové vybavení dvou skadových jednotek Metodika práce: Zaměřit se na období jednoho kalendářního roku. Využít vlastní pozorování a měření, rozhovory s vedoucími pracovníky rámcová osnova: Úvod: význam skadů jako pskytovatelů služeb při zásobování Přehlad literatury: úloha služeb, řízení zásob, řízení logistického řetězce Cíl a metodika práce: Charakteristika podniku: Vznik, současný stav a organizační struktura Vlastní práce: Analýza činnosti ve skladu, zhodnocení a návrh nového řešení, analýza činnosti ve třech halách, návrh nového řešení
Direction selected logistical activitis in the Agrozet České Budějovice a.s. company
Keywords: nové vybavení; sklad; skadová jednotka; vlastní pozorování a měření; úloha služb; řízení zásob; řízení logistického řetězce; organizační struktura; new equipments; warehouse; storage unit; Own data and measuring; Service{\crq}s task; supplying management; management of logistic chain; structure of organisation