Struktury společnosti - instalace trojrozměrných objektů - Pileček, Jan (Jihočeská univerzita, 2011)
Realizace tématu této práce přináší v materiálu výtvarnou interpretaci otázky identifikace jedinců ve společnosti, tedy problému, který je a musí být subjektivně zpracován i subjektivně vnímán a hodnocen. Autoreflexe vedla autora při hledání vlastního výrazu k netradičním materiálům i netradičním způsobům výtvarné práce s nimi. Teoretická část práce objasňuje jeho myšlenky, inspirační zdroje i aplikování těchto poznatků v pedagogické praxi.
Structures of Society
Keywords: struktura; identita; existence; společnost; keramika; průmyslové výrobky; Structure; identity; existence; society; ceramics; Industrial Products