Analýza profesních požadavků ze strany zaměstnavatelů na absolventy vysokých škol - Šílený, Robert (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem diplomové práce je pojmenovat a analyzovat současné profesní požadavky, které zaměstnavatelé napříč všemi odvětvími požadují po uchazečích o zaměstnání z řad absolventů vysokých škol. Na základě získaných poznatků následně navrhnout opatření Ekonomické fakultě Jihočeské univerzity, aby její absolventi co nejvíce splňovali požadavky zaměstnavatelů a byly tak co nejvíce konkurence schopní na trhu práce.
Analysis of the professional requirements of employers for graduates
Keywords: analýza; požadavky; zaměstnavatelé; absolventi; analysis; requirements; employers; graduates