Význam a využití marketingu v maloobchodě - Kutheilová, Adéla (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem bakalářské práce bylo zjistit, zda vybraná firma využívá marketing a případně navrhnout změny, které by vedly ke zlepšení stávající situace. První část práce je zaměřena na získání teoretického základu. Tento základ byl získán studiem odborné literatury. Ve druhé části autorka provedla analýzu firmy a jejího okolí. V praktické části byl také proveden marketingový výzkum. Díky výsledkům z provedených analýz a marketingového výzkumu autorka vytvořila návrhy na zlepšení stávající situace podniku.
The meanig and using marketing in retail
Keywords: prodejna; zákazníci; vnitřní analýza; vnější analýza; marketingový výzkum; potřeby a přání; store; customers; internal analysis; external analysis; marketing research; wants and needs