Bylinková zahrada a její mezipředmětové využití na 1. stupni základní školy v Borovanech - Hebíková, Petra (Jihočeská univerzita, 2019)
Tato diplomová práce zpracovává využití bylinkové zahrady při vyučování na 1. stupni základní školy. Součástí jsou návrhy aktivit, kterými lze žáky vtáhnout do proble- matiky bylinkové zahrady s vhodným mezipředmětovým zařazením. K navrženým akti- vitám byly vypracovány pracovní listy, které obsahují úlohy či nákresy pro dané téma.
Herb garden and its interdisciplinary use for primary school in Borovany
Keywords: Bylinná zahrada; byliny; školní zahrada; mezipředmětové využití na 1.stupni ZŠ; Herb garden; herbs; school garden; interdisciplinary use for primary school