Výtvarné techniky a jejich vliv na předškolní děti - Bláhová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce je zaměřena na výtvarné techniky u dětí předškolního věku, je soustředěna na popis kresby, rozvoje grafomotoriky, správného úchopu tužky a souhrnného popisu nejpoužívanějších výtvarných technik. Praktická část se zabývá vyhodnocením dotazníku vlastní konstrukce za pomocí grafů s vlastním komentářem k pokládaným otázkám v dotazníku.
Fine art and their influence on preschool children
Keywords: Předškolní dítě; kresba; grafomotorika; tvořivost; Preschool children; drawing; graphomotorics; creativity