Cenová komparace bio a konvenčních potravin (Jihočeský kraj, specializované prodejny) - Riedererová, Monika (Jihočeská univerzita, 2016)
Diplomová práce je zaměřená na porovnání cen biopotravin a jejich konvenčních alternativ v Jihočeském kraji ve specializovaných prodejnách. Teoretická část se zabývá vymezením pojmů ekologické zemědělství a biopotraviny. Praktická část je zaměřena na vyhodnocení výsledků cenového průzkumu.
Price comparison of organic and conventional foods (South Bohemian Region, specialized stores)
Keywords: biopotraviny; konvenční potraviny; specializované prodejny; ekologické zemědělství; ceny; organic food; conventional food; specialized stores; ecologic agriculture; prices