Produkt cestovního ruchu v turistickém informačním centru Pelhřimov - Samková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2007)
Bakalářská práce slouží jako pomůcka pro rozvoj cestovního ruchu v Pelhřimově. Cílem je navrhnout nový produkt cestovního ruchu pro Turistické informační centrum Pelhřimov, jehož hlavním smyslem je oživení prohlídek stávajících atraktivit, jejich propagace a přilákání nových návštěvníků do města.
Tourism product in tourism infocentre Pelhřimov
Keywords: cestovní ruch; destinační management; turistické informační centrum; trh cestovního ruchu; služby v cestovním ruchu; produkt cestovního ruchu; návštěvník; turista; tourism; destination management; tourist infocentre; tourist market; tourism services; tourism product; visitor; tourist