Analýza kupního chování turistů v Českém Krumlově - Talířová, Stanislava (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem mé diplomové práce bylo zanalyzovat proces kupního rozhodování turistů v regionu Český Krumlov. Na základě jejich preferencí navrhnout opatření pro maloobchodní jednotku Renata zkoumanou v druhé části diplomové práce. Sběr primárních dat byl proveden metodou dotazníkového šetření, které bylo rozděleno do dvou částí. První dotazníkové šetření analyzovalo kupní chování vzorku turistů Českého Krumlova a druhé analyzovalo kupní chování vzorku zákazníků maloobchodní jednotky Renata v Českém Krumlově.
Analysis of purchasing behaviour of tourists in Český Krumlov
Keywords: spotřební chování; spotřebitelský výzkum; situační analýza; SWOT analýza; marketing; merchandising; consumer behaviour; consumer research; situation analysis; SWOT analysis; marketing; merchandising