Vybrané výukové metody vhodné pro práci v zájmovém čtenářském kroužku při MK v Měčíně - Šilhavá, Václava (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá vybranými výukovými metodami aplikovanými v zájmovém čtenářském klubu v MK Měčíně. V teoretické části práce je představena podstata čtenářského klubu jako zájmového útvaru a vybrané výukové metody práce s literárním vhodné pro volnočasové aktivity pro děti v předškolním věku. Praktická část obsahuje soubor metodických materiálů vytvořených za tímto účelem a jejich ověření v praxi. Závěr práce zahrnuje komparaci vybraných metod, které se pro práci ve čtenářském klubu ukázaly jako nejvhodnější.
Selected teaching methods suitable for hobby reading group at the city library in Měčín
Keywords: výchova; literatura; výukové metody; volnočasová aktivita; čtenářství; čtenářský klub; metodické materiály; education; literature; teaching methods; leisure time activities; reading; reading club; methodological materials