Využití metod a dat DPZ při tvorbě KPÚ - Pinkavová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou dálkového průzkumu Země (DPZ) ve vztahu ke komplexní pozemkové úpravě (KPÚ). Na území vodní plochy je ukázáno využití vegetačního indexu NDVI a transformace Tasseled Cap. Družicové snímky byly zpracovány v počítačovém programu ERDAS IMAGINE.
Assimilation of remote sensing methods and data by land adjustment
Keywords: dálkový průzkum Země; Landsat TM; NDVI; Tasseled Cap; Erdas Imagine; remote sensing; Landsat TM; NDVI; Tasseled Cap; Erdas Imagine