Vytvoření projektu fyzické bezpečnosti, zabývající se přepravou jaderného materiálu - Růžička, Stanislav (Jihočeská univerzita, 2015)
V práci se zabývám vytvořením systému opatření fyzické bezpečnosti, která by měla zabránit neoprávněné osobě přístup k utajeným informacím a pokusům o neoprávněné nakládání, nebo zneužití utajované informace. Jde zde také o výběr, výchovu důvěryhodné osoby, která bude mít přístup k utajeným informacím.
Creating project of physical security, engaged in the transport of nuclear material
Keywords: utajovaná informace; fyzická bezpečnost; personální bezpečnost; bezpečnostní opatření; technické prostředky; classified information; physical security; personnel security; security measures; technical resources