Podnikový majetek a investiční činnost podniku - Lacinová, Dana (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem této bakalářské práce bylo posouzení majetkové struktury vybraného podniku se zaměřením na vybavenost, úroveň, strukturu a využití dlouhodobého majetku jako podkladu pro zhodnocení investiční činnosti podniku
Corporate assets and investment activities of the company
Keywords: Investice; dlouhodobý hmotný majetek; výsledek hospodaření; výnosy; náklady; Investments; Tangible fixed assets; Profit; Revenues; Costs