Projektový management a možnosti jeho uplatnění ve vybraném podniku - Grünnová, Milena (Jihočeská univerzita, 2008)
Bakalářská práce je zaměřená na projektový management a aplikace ve vybraném podniku. V teoretické části je popsána hlavně definice projektového managementu, řízení projektu a dále je podrobně rozepsán ERP systém. ERP je systém je pro práci důležitý, protože firma IT systems, a. s. se zabývá implementací tohoto systému. V praktické části je podrobně charakterizován vybraný podnik - IT systems, a. s., jeho historie, popis organizační struktury, popis profesí atd. Dále je popsán proces implementace projektu a případné nedostatky v tomto procesu. V konečné fázi praktické části jsou návrhy na případné řešení problému. V neposlední řadě byly na podnik aplikovány SWOT analýza a procesní analýza.
Project management and the possibilities of its use in a chosen company
Keywords: projekt; projektový management; procesní analýza; SWOT analýza; ERP systém; project; project management; process analysis; SWOT analysis; ERP system