Využití rožnovské arteterapie v kariérovém poradenství - Kreislová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se věnuje komparaci dvou oborů přispívajících k rozvoji sebepoznání člověka a zvyšování kvality jeho života; arteterapie a kariérového poradenství. V první rovině se zabývá teoretickým vymezením těchto oborů, popisuje jejich východiska a specifika rožnovského přístupu v arteterapii a sociodynamického pojetí kariérového poradenství. V další rovině sleduje jejich shodné, a naopak odlišné rysy. Cílem práce je nalezení zdrojových témat a způsobu jejich interpretace, tak aby arteterapeutické působení bylo obohacující pro proces kariérového poradenství s jednotlivými klienty.
The Use of Roznov Art Therapy in Career Counseling
Keywords: Arteterapie; kariérové poradenství; terapie; poradenství; sebepoznání; interpretace; Art Therapy; Career Counseling; Therapy; Counseling; Self-knowledge; Interpretation