Podniková kultura firem v cestovním ruchu - Holá, Lucie (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem této bakalářské práce je specifikace nových pohledů na projevy podnikové kultury ve vybraných podnicích cestovního ruchu. Po utřídění, analýze dat a získání informací se soustředit na celkové zhodnocení podnikové kultury ve vybraných podnicích cestovního ruchu, eventuálně se pokusit o syntézu získaných poznatků pro dnešní praxi.
Company Culture in Tourism
Keywords: podniková kultura; cestovní ruch; Company Culture; tourism