Agrese dětí (8-10 let) v zájmovém kroužku jako pedagogický problém - Pojerová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce "Agrese dětí (8-10 let) v zájmovém kroužku jako pedagogický problém" je věnována didaktickému aspektu výchovy ke zvládání násilí. V teoretické části popisuje pojem agrese, její vznik, aktéry jednání a agresi v zájmovém vzdělávání. Hlavním úkolem této práce je najít různá řešení konfliktů s agresivním nábojem v zájmovém kroužku. V praktické části je didaktický návrh programu, jak děti seznámit s agresí pomocí her a jak s ní dále pracovat.
Aggression of children in the club as a pedagogical problem
Keywords: agrese; zájmový kroužek; hra; konflikt; didaktický projekt; aggression; club; game; conflict; didactic project