Financování státní příspěvkové organizace - Hostičková, Jitka (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této bakalářská práce je zmapování možností financování neziskových organizací, upozornit na výhody a nevýhody vybraných nástrojů financování a tyto znázornit na konkrétní státní příspěvkové organizaci, zhodnotit její způsoby financování a případně navrhnout změny.
Financing of contributory organisation
Keywords: příspěvková organizace; nezisková organizace; financování; dotace; contributory organisation; non-profit organisation; financing; subsidies