Kulturní rozdílnosti v marketingové komunikaci - Vítová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce se zabývá porovnání kulturních rozdílností v České republice a v Japonsku a jak tyto rozdílnosti ovlivňují marketingovou komunikaci. Dále pak jak reaguje český spotřebitel na vybrané japonské reklamní sděleni.
Cultural differences influencing marketing communication
Keywords: marketingová komunikace; reklama; Česká republika; Japonsko; rozdíly; kultura; marketing communication; advertisement; Czech Republic; Japan; difference; culture