Etologie býků při pastevním způsobu výkrmu - Hálová, Ludmila (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem práce bylo podchytit a vyhodnotit základní projevy chování u býků masného skotu při pastevním způsobu výkrmu ve druhém pastevním období.
Ethology bulls grazing in a fattening
Keywords: Masný skot; býk; pastevní výkrm; etologie; Beef cattle; bull; grazing; ethology