Vyhodnocení rozhodujících provozních parametů vybrané skupiny traktorů. - Homolka, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2007)
Předmětem bakalářské práce ''Vyhodnocení rozhodujících provozních parametrů vybrané skupiny traktorů'' je vyhodnotit rozhodující provozní parametry vybrané skupiny traktorů, jejich charakteristiku a ekonomické chování v provozu. Práce je rozdělena do dvou částí. První část je zaměřena na základní informace spojené s touto problematikou. Dále jsou zde na základě teoretických poznatků definovány různé náklady. Druhá část práce je částí praktickou a zabývá se vyhodnocením nákladů na opravy u statisticky významné skupiny traktorů John Deere 7810.
Evaluation conclusive functional parameters of choice tractors group
Keywords: Traktory; náklady; opravy.; Tractors; costs; repairs.