Postavení privátní značky maloobchodního řetězce - Sahanová, Jitka (Jihočeská univerzita, 2015)
Hlavním cílem této bakalářské práce na téma Postavení privátní značky maloobchodního řetězce je návrh doporučení pro rozvoj privátních značek vybraného maloobchodního řetězce. Vedlejšími cíli jsou představit nabízený sortiment privátních značek a zjistit jejich postavení na trhu. Teoretická část se opírá o studium odborné literatury a praktická část popisuje nabídku privátních značek vybraného maloobchodního řetězce a realizaci marketingového výzkumu prostřednictvím dotazníkového šetření. Výsledkem této bakalářské práce je návrh doporučení k rozvoji privátních značek.
Market position of a private label
Keywords: značka; privátní značka; spotřebitelské vnímání; marketingový výzkum; dotazníkové šetření; brand; private label; customer perception; marketing research; questionnaire survey