Optimalizace nákladů - Dubská, Lucie (Jihočeská univerzita, 2010)
Cíl práce byl kvantifikovat náklady, které jsou spojeny s využitím výrobních faktorů, posoudit jejich účinnost a zhodnitit jednotlivé nástroje používané k řízení a optimalizaci těchto nkladových druhů. V rámci případové studie byla provedena analýza struktury nákladů ve vybraném podniku a navrhnuta opatření vedoucí ke zvyšování výkonnosti tohoto podniku prostřednictvím optimalizace jednotlivých nákladových druhů.
Cost optimization
Keywords: náklady; costs