Návrh dispozičního řešení třípodlažního jednogeneračního rodinného domku v obci Příkosice, okres Rokycany. - Michálková, Nikola (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem mé diplomové práce bylo vypracování návrhu dispozičního řešení velkého třípodlažního jednogeneračního rodinného domku v obci Příkosice. V této práci jsem navrhla dvě variantní řešení z nichž jsem jednu dopracovala do požadovaného stádia. Architektonické a funkční řešení zvolené varianty domu odpovídá moderním požadavkům na bydlení. Tato stavba je umístěna na konkrétním pozemku v intavilánu obce Příkosice. V práci jsou uvedeny základní legislativní podmínky na projektovou dokumentaci a konstrukce stavby. Je zde stručný popis použitých stavebních materiálů a důvody jeho použití.Výkresová část byla zpracována pomocí programu Microstation
Draft layout of large three-floor single-family house in the village Příkosice, Rokycany district
Keywords: projekt; rodinný dům; projektová dokumentace; project; villa; project documentation