Možnosti spolupráce týmu prostřednictvím cloudových nástrojů - Staněk, Václav (Jihočeská univerzita, 2013)
Předmětem mé bakalářské práce je porovnání různých moţností spolupráce v cloudových sluţbách. Zaměřil jsem se na to, co si pod pojmem ?spolupráce? představit a jak spolu lidé spolupracovali dříve, či jak spolupráce probíhá v současnosti. Pokusil jsem se také nastínit, jak by spolupráce mohla vypadat v budoucnu. Především jsem se ale zabýval spoluprací cloudovou. Vybrané cloudové sluţby jsem na konkrétní problematice porovnával a hledal jejich klady i zápory. Konkrétně se jedná o sluţby, kterými je moţné evidovat docházku a další aktivity sportovního týmu. Testování probíhalo pomocí zasazení sluţby do chodu reálného sportovního týmu v Českých Budějovicích.
Possibilities of the team collaboration via cloud tools
Keywords: spolupráce; cloud; sluţba; distribuční model; collaboration; cloud; service; distribution model