Předmět Praktické činnosti na ZŠ - tvorba kurikula - Lintner, Marek (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce se zabývá formou a přístupem k výuce předmětu Praktické činnosti na základní škole v dobíhajících školních vzdělávacích programech. Ukazuje a hodnotí přístup Rámcového vzdělávacího programu základního vzdělávání k výuce předmětu Pracovních činností. Uvádí návrh učebních osnov dle Rámcového vzdělávacího programu základního vzdělávání pro vzdělávací oblast Člověk a svět práce a jejich zhodnocení.
Subject: Practical Activities at Basic Schools - Creation of a Curriculum