Optimalizace kapitálové struktury - Táchová, Ivana (Jihočeská univerzita, 2016)
Zhodnotit kapitálovou strukturu podniku včetně faktorů ji ovlivňujících. Dále zhodnotit různá pojetí nákladů na kapitál, analyzovat cenu jednotlivých složek kapitálu v konkrétním podniku a zhodnotit jejich vliv na výkonnost podniku.
Optimization of capital structure
Keywords: kapitálová struktura; optimalizace; kapitál; výkonnost; finanční analýza; capital structure; optimization; capital; productivity; financial analysis