Analýza studentských účtů v ČR - Haidingerová, Adéla (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem této práce je provést analýzu studentských účtů na českém trhu. Teoretická část je zaměřena na bankovní produkty a platební styk. Hlavní pozornost je věnována problematice běžných účtů a platebních karet. V praktické části bakalářské práce byl proveden sběr dat o nabízených studentských účtech. Následně byly nabízené produkty srovnány pomocí srovnávacího modelu čtyř zákazníků, kdy každý ze zákazníků měl jiné potřeby. V závěru této práce je vyhodnoceno, který účet je nejvýhodnější a za jakých podmínek jsou jednotlivé účty výhodné.
Analysis of student accounts in the Czech Republic
Keywords: studentský účet; náklady; výnosy; úroková míra; kontokorentní úvěr; student account; costs; revenues; interest rate; overdraft