Reporting, controlling a interní audit - jejich využití ve finančním řízení - Vaňásek, Milan (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato diplomová práce je zaměřena na controlling, interní audit, reporting a jejich využití ve finančním řízení. Cílem práce je definice teoretických poznatků a východisek přístupů a jejich aplikace na konkrétním podniku. V teoretické části jsou obsahově vymezeny pojmy controlling, interní audit a reporting. Následuje popis samotné koncepce controllingu, interního auditu a reportingu a vzájemných vztahů mezi nimi. Praktická část je věnována popisu hlavně controllingových přístupů uplatňovaných v konkrétním podniku a zabývá se i návrhem na novou podobu reportu a zhodnocením vývoje ukazatelů, které sleduje společnost za poslední 2 roky.
Reporting, controlling and internal audit - using in financial management
Keywords: controlling; reporting; interní audit; vnitropodnikové směrnice; KPI; sap; report; operativní cash flow; controlling; reporting; internal audit; internal guidelines; KPI; sap; report; operational cash flow