INFORMAČNÍ SYSTÉM PRO PEDAGOGY VOLNÉHO ČASU - Levá, Šárka (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce se zabývá návrhem na informační systém pro pedagogy volného času. V první části analyzuje a hodnotí dosavadní dostupné online informační systémy, které obsahují informace pro pedagoga volného času. Poté popisuje oblasti zájmu, které by měl výsledný informační systém obsahovat a následně zkoumá jejich obsaženost v hodnocených zdrojích. Nakonec navrhuje vytvoření nového informačního systému pro pedagogy volného času v podobě "rozcestníku".
Information system for leasure educators
Keywords: informační systém; pedagogika volného času; volný čas; pedagog volného času; rozcestník; information system; pedagogics of leisure; leisure; leasure educators; signpost