Zúčtovací vztahy se zaměřením na dodavatelsko-odběratelské vztahy a jejich zachycení v účetnictví - Prachařová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2012)
Jedná se o shrnutí problematiky dodavatelsko-odběratelských vztahů ve firmě.
Accounting relations focused on supply-consumer relations and their
Keywords: dodavatelsko-odběratelské vztahy; accounting relations