Virtuální prostředí pro behaviorální analýzu škodlivého kódu - Kovář, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem této bakalářské práce bylo navrhnout a implementovat virtuální prostředí pro behaviorální analýzu škodlivého kódu. Specificky se simulovanými síťovými službami. Následně bylo prostředí aplikováno na analýzu několika vybraných vzorků škodlivého kódu.
Virtual environment for behavioral analysis of malware
Keywords: škodlivý kód; virtuální prostředí; malware; virtual environment