Multikulturní výchova (na 2. stupni ZŠ) - Háková, Pavla (Jihočeská univerzita, 2007)
Ve své diplomové práci bych se chtěla zabývat Multikulturní výchovou. Multikulturní výchova jako jeden z průřezových tématických celků je součástí výchovy k občanství a vytváření občanských postojů a hodnot.
Multicultural Education (On the 2-nd Level of Basic Education)