Zpracování podnikatelského záměru vybraného produktu - Tesařová, Marie (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu na založení výrobny dortů s názvem "Dortíkárna". V teoretické části jsou popsány základní pojmy podnikání, počáteční kroky při zakládání vedlejší živnostenské činnosti, marketingový mix, sociologické šetření a definice cukrářství. Ve vlastní práci je samotná realizace podnikatelského plánu podložená analýzami, aplikovaná na konkrétní situaci, tvorba webových stránek a reklamy na sociálních sítích. Na závěr je zhodnocení celého podnikatelského plánu.
Processing the business plan of the selected product
Keywords: Podnikatelský plán; cukrářství; vedlejší živnost; analýza prostředí; internetová reklama; Business plan; confectionery; secondary trade; analysis of the environment; internet advertisement