Účinnost vybraného reklamního prostředku pro vybranou firmu - Tancerová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem bakalářské práce bylo zhodnocení účinnosti vybraného reklamního prostředku ve vybrané firmě ? živnostníky Jiřího Bauera a Jana Lhotáka, podnikající pod názvem firmy RamoEfect. Na základě zjištění navrhnout jistá opatření, např. použití vhodnějšího reklamního prostředku. Ve vlastní části práce je charakterizována firma, její vznik, vývoj, byly popsány prodejny, které firma vlastní a činnost, kterou se zabývá. Dále byla představena konkurence, dodavatelé a odběratelé.
Effectiveness of the selected advertising resource in the selected firm
Keywords: firma; reklamní prostředek; leták; tržby; firm; advertising resource; flayer; sales