Řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci - Veisheiplová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2016)
Hlavním cílem této bakalářské práce je zhodnocení oblasti řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci a stanovení návrhů na zlepšení. Pro tuto práci byla vybrána organizace RICHMONT-CZ a.s. V praktické části práce jsou charakterizovány jednotlivé personální činnosti na základě informací získaných z rozhovorů s personalistkou organizace. Následovalo dotazníkové šetření, jehož cílem bylo zjistit názory zaměstnanců organizace. Výsledkem práce je zhodnocení řízení lidských zdrojů, pracovní spokojenosti a stanovení návrhů na zlepšení.
Human resource management in selected organization
Keywords: řízení lidských zdrojů; zaměstnanci; organizace; dotazník; rozhovor; human resource management; employees; organization; questionnaire; interview