Rekonstrukce penzionu na Šumavě a jeho propagace - Půlpytel, Martin (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem bakalářské práce je analýza možností podpory investic v cestovním ruchu z fondů EU a analýza poskytovaných služeb v cestovním ruchu na území turistického regionu Šumava. Dalším cílem je zjištění požadavků zákazníků a zmapování potenciálního trhu. Hlavním cílem bude sestavení žádosti v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Jihozápad, která bude zaměřena na rekonstrukci penzionu.
Reconstruction of pension in the Šumava and its promotion
Keywords: rekonstrukce; cestovní ruch; penzion; dotace; reconstruction; tourism; pension; subsidies