Stereotypy a definice ženy v masmédiích - Částková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2007)
ČÁSTKOVÁ KATEŘINA, Stereotypy a definice ženy v masmédiích. České Budějovice: Pedagogická fakulta, Jihočeská Univerzita v Č. Budějovicích, 2007. Diplomová práce.
Stereotypes and definition of woman in mass media
Keywords: gender; stereotyp; gender; stereotype