Testování komunikačního sdělení - Císařová, Alena (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem diplomové práce s názvem "Testování komunikačního sdělení" bylo vytvoření komunikačního sdělení pro generický produkt a zkoumání jeho působení na spotřebitele. Za generický produkt byla zvolena sůl, jelikož obsahuje pouze ty vlastnosti, které jsou nutné pro její fungování a člověk s ní přichází každodenně do styku.
Testing of Marketing Communication
Keywords: sémiotika; sémiotická analýza; marketingový výzkum; obal; sůl; semiotics; semiotic analysis; marketing research; packagign; salt