Časová analýza pracovních operací při svozu domovního a komunálního odpadu - Hejný, Luděk (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se zabývá konkretizací nutných pracovních operací při nakládání s komunálním odpadem. Následným měřením časů potřebných k jejich vykonání.
Time analysis of working operations in the collection of household and municipal waste.
Keywords: svoz komunálního odpadu; komunální odpad; svoz odpadu; manipulace s odpadem; collection of municipal waste; municipal waste; waste removal; waste handling