Podnikatelský záměr - zřízení organizační složky podniku - Radová, Martina (Jihočeská univerzita, 2008)
Zhodnocováá významu malých a středních firem v české ekonomice, jejich výhody a nevýhody, resp. rizika. Popis možností a formy státní podopry malého a středního podnikání a činností, na které by se měl podnik zaměřit při zpracování podnikatelského záměru. Práce je zaměřena na činnosti, které vedou ke zpracování podnikatelského záměru při zřizování organizační složky podniku. Zpracovává zakladatelský rozpočet pro vybraný podnik z Jihočeského kraje a je zde vypracován projekt na zřízení provozovny. Dále je zde uvedeno závěrečné posouzení efektivnosti dané provozovny a vymezení dopadu tohoto projektu na hospodaření celého podniku.
Prospectus - establishment organization component of company
Keywords: Podpora podnikání; malé a střední podnikání; metody hodnocení investice; zakladatelský rozpočet; podnikatelský záměr; Business support; Metod of valuation investment; Promotions budget; Small and middle sphere of business; Prospectus