Řízení změn ve vybrané společnosti - Leherová, Věra (Jihočeská univerzita, 2009)
Předmětem diplomové práce "Řízení změn ve vybrané společnosti" je analýza vnitřního a vnějšího prostředí podniku na základě SWOT A STEP analýzy. Dále také analýza podnikových procesů v konkrétním podniku. Teoretická část je zaměřena na vymezení základních pojmů a popis metod řízení změn. V praktické části mapuji procesy ve společnosti a navrhuji jejich reengineering. Na základě analýz navrhuji také další možnosti změn ve společnosti.
Change management in selected company
Keywords: Změna; řízení změn; Lewinův model; ISO; TQM (Total Quality Management); Reengineering; podnikový proces; procesní řízení; Change; change management; Lewin´s model; ISO; TQM (Total Quality Management); Reengineering; business process; process management