Preference zájmových aktivit u studentů středních zdravotnických škol - Polívková, Radka (Jihočeská univerzita, 2007)
V teoretické části diplomové práce se zabývám zájmovými aktivitami studentů a faktory, které je ovlivňují. V empirické části diplomové práce jsem zjišťovala informace o zájmových aktivitách studentů ve volném čase, spokojenost studentů se zájmovými aktivitami pořádaných na zdravotnických školách a jejich účast na těchto aktivitách. Cílem mé práce bylo zjištění, které zájmové aktivity patří mezi oblíbené a neoblíbené. Byly stanoveny tři hypotézy. Jako výzkumnou techniku jsem zvolila dotazník. Výzkum byl prováděn na zdravotnických školách. Cíle mé práce byly splněny. Hypotézy byly potvrzeny.
PREFERENCES OF SPECIAL-INTEREST ACTIVITIES OF STUDENTS AT SECONDARY MEDICAL SCHOOLS
---
Keywords: Zájmové aktivity; volný čas; student; škola; zdravotnická škola; rodina; výchova.; Special-interest activities; past-time; student; school; nursing college; family; education.