Zapojení dodavatelů v rané fázi projektu u vybraného podniku - Zadinová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce popisuje zapojení dodavatelů v počáteční fázi projektu ve vybrané společnosti a zaměřuje se na automobilový průmysl. Cílem práce je porovnat obecnou metodologii projektového řízení s konkrétní metodikou zvolené společnosti. Rovněž řeší konkrétní případ zpoždění zapojení dodavatele do projektu, který způsobil negativní dopad na zisk a marži. Tato práce analyzuje situaci do hloubky a přichází s řešením pro budoucí projekty a současně ověřuje ekonomickou efektivnost návrhů řešení na současném projektu, kde se vyskytuje podobný problém.
The involvement of suppliers at the early stage of the project in a selected company
Keywords: projekt; dodavatel; zapojení; efektivnost; automobilový průmysl; project; supplier; involvement; efficiency; automotive industry